Verdien nú alvast een PMD-introductiecampagne!

Beste bezoeker,

We stellen het zeer op prijs om uw mening te vernemen over PMD-inzameling in uw gemeente/organisatie. U kunt de vragen zo uitvoerig als u wilt beantwoorden.

Door mee te doen reserveert u alvast een gratis publiekscampagne bij aanschaf van PMD afvalbakken voor uw gemeente/project. Zowel het ontwerp als het drukwerk van A5-folders voor alle huishoudens en A3-posters t.b.v. communicatie naar het publiek (t.w.v. Eur 2.000,-), worden dan door EcodesignS verzorgd.

Zodoende kunt u de introductie van afvalscheiding in de buitenruimte in uw plaats extra glans geven. Vanzelfsprekend geldt bij zo’n bijkomend aanbod dat er wél een verwachte minimum-afname van 20 PMD afvalbakken plaatsvindt.

U mag vanzelfsprekend ook zónder dat u een beroep doet op deze communicatie-ondersteuning de vragen beantwoorden. In beide gevallen danken we u daar hartelijk voor!

Recycle logo PMD

Enquête

In welke mate is uw gemeente/organisatie al bezig met PMD-inzameling, of is dat te verwachten?Wat vindt u van de door EcodesignS geïntroduceerde PMD afvalbakken voor afvalscheiding in openbare ruimten?Hoe ziet u de ontwikkeling van zowel boven- als ondergrondse afvalbakken, daarbij denkend aan passanten/verblijvers in de openbare ruimten?Hoe belangrijk vindt uw gemeente/organisatie het om écht duurzame materialen in te kopen (levensduur en schone recycling)?Wie zouden we binnen uw gemeente/organisatie kunnen benaderen?NaamOrganisatieE-mailTelefoon

Uw gegevens kunnen alleen worden verstuurd indien u akkoord bent met het verzenden van deze gegevens.Ongeldige invoer